promo_panel_oprosnik_26_04_23
Натисніть знайти для пошуку

Дитяча білизна і купальники

Нові товари
Популярні товари

Білизна і купальники дитячі

Дитяча спідня білизна — чи не найважливіший елемент гардеробу. Саме воно найчастіше контактує зі шкірою, тому і вибирати його потрібно з розумом. Є два головні секрети вибору дитячої білизни: вона повинна бути якісною і її не повинно бути багато. З першим зрозуміло. Друге пояснюється тим, що діти ростуть дуже швидко, велика частина одягу вам просто не знадобиться. Щоб заощадити, можете кооперуватися з іншими батьками й купувати дитячу білизну оптом.

Білизна для немовлят

Для новонароджених і малюків до року-двох варто купити таку дитячу білизну:

  • піжама — літня і зимова;
  • трусики;
  • боді — також для різних пір року;
  • пісочник — аналог боді, тільки з короткими рукавами й шортиками, більш вільного крою;
  • носочки для самих маленьких.

Крім цього, також можна купити комбінезони та спальні мішки — у них дитині буде зручно і тепло спати.

Білизна для дітей трохи старше

Коли діти йдуть в садок або школу, потреба в різній білизні стає ще більш гострою. До звичайного білизни на кшталт трусиків або піжам додається термобілизна, халат (щоб було тепло після банних процедур), різного роду майки та футболки, колготки та шкарпетки.

Якщо дитина займається плаванням або гімнастикою, необхідно купити купальник. Та й просто для поїздок на море він стане в нагоді.

Де купити дитячу білизну?

Спідню білизну самих різних видів і цін ви знайдете на майданчику Bigl.ua. Білизна з трикотажу, бавовни, віскози, флісу, махорки й інших натуральних матеріалів буде радувати вашу дитину комфортом і гіпоалергенністю.