promo_download_app_android_2023
Натисніть знайти для пошуку
Шкільне приладдя

Шкільне приладдя

Нові товари
Популярні товари

Шкільне приладдя

Щороку дітей і їх батьків чекає знайома процедура — підготовка до чергового навчального року. Для 1 класу це хвилююче і захоплююче, для 8 класу — вже більш звично, а для 11 класу це вже не така важлива подія. Один з головних пунктів в цьому — купити шкільне приладдя. Що важливо, цей список, особливо для молодших класів, часто вражаючий: потрібні зошити, щоденник, ручки, олівці, обкладинки, альбоми для малювання, лінійки, фломастери й ще багато чого.

Як вибрати відповідне шкільне приладдя?

В першу чергу дивіться на якість. У виробництві канцтоварів повинні використовуватися нетоксичні матеріали, адже вони безпосередньо контактують зі шкірою школяра. Також ці товари повинні бути функціональними.

Обов'язково враховуйте смаки дитини: наприклад, вона може хотіти продукцію з символікою монстер хай або вінкс. До речі, такі товари є на Bigl.ua: рюкзаки, пенали та навіть крісла! Їх представляють кращі інтернет магазини шкільного приладдя України, тому ви точно знайдете щось до вподоби вашій дитині.

Купити шкільний рюкзак: що потрібно знати

Ми перерахуємо найважливіші, нюанси, на які варто звернути увагу, купуючи рюкзак:

  • рюкзак з ортопедичною спиною обов'язковий для учнів молодших класів, але він підійде і для старших дітей;
  • відмовтеся від портфеля, який носять в руках — це може викликати викривлення хребта;
  • вибирайте ранці з широкими лямками і обов'язково з м'якою підкладкою — вони зменшують навантаження на спину;
  • світловідбиваючі елементи — обов'язковий атрибут шкільного ранця. Вони суттєво зменшать ймовірність неприємних ситуацій;
  • портфель для школяра будь-якого класу повинен бути практичним. У ньому мають бути відділення для книг (хоча в деяких школах підручники не носять додому, що позитивно впливає на спину школяра), письмового приладдя і т.д .;
  • рюкзак повинен подобатися дитині, тому відштовхуйтесь від його смаків, а не ваших власних.